Open Samenwerking
en Innovatie
in Public Tech

alles is inspiratie

Johan Groenen

Foto van Johan Groenen

kaarten

Inspiratie

Willekeurige informatie die gedachten stimuleert die op een later moment aangewend kunnen worden tijdens het ontwerpproces om nieuwe richtingen te verkennen. Alles is inspiratie.

Op- of aanmerkingen? Ik sta graag open voor discussie, bijvoorbeeld op Twitter.

Check de andere kaarten

Meer weten of hulp nodig?

Wil je aan de slag met digitale transformatie of kun je wat hulp gebruiken in je software project? Heb je een goed idee voor innovatieve dienstverlening, maar weet je niet waar te beginnen?
Maak gerust een afspraak voor een intake- en adviesgesprek.
Maak een afspraak

10 februari 2021

Unstoppable brainstormer

In zijn TED talk "ADHD sucks, but not really" beschrijft Salif Mahamane hoe hij zijn hele leven te horen krijgt wat er allemaal mis met hem is, als hij weer eens niet oplet. En hoe hij wordt weggezet alsof hij niet normaal is.

creativiteit inspiratie

Bekijk "Unstoppable brainstormer"
03 mei 2021

De Unix filosofie

Het ontwerpen van software kent, net als alle andere dingen die door mensen verzonnen en gemaakt worden, esthetische stromingen. Een van die filosofiën is de Unix filosofie. Daarbij staat simpliciteit van toepassingen centraal.

software design open source inspiratie

Bekijk "De Unix filosofie"
20 december 2021

There be Easter Eggs

Tijdens mijn studie informatica was ïk gefascineerd door natuurlijke algoritmes of natural computing. Voorbeelden daarvan zijn cellulaire automaten, neurale netwerken, evolutie en zwerm-intelligentie.

natural computing inspiratie

Bekijk "There be Easter Eggs"

« terug naar hoofdpagina